Dobre produkty

Cukierki

Karmelowe w czekoladzie

Karmelowe w czekoladzie to niezapomniane doznania. Pełen słodyczy karmelowy smak z mleczną nutą oblany wyborną deserową czekoladą pokochają wszyscy smakosze słodkości. Poczuj się dobrze dzięki delikatnej słodyczy cukierków Karmelowych w czekoladzie bez dodatku substancji konserwujących, barwników i sztucznych aromatów.

Skład produktu

Cukier, czekolada 16,6% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (shea), emulgator: lecytyny (z soi)], mieszanka mleczna w proszku [serwatka (z mleka), śmietana, białka serwatkowe, mleko odtłuszczone, maślanka], mleko w proszku odtłuszczone, syrop glukozowy, serwatka  w  proszku (z  mleka), śmietanka kremowa, czekolada mleczna 4,7% [cukier, mleko w proszku pełne, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny (shea), tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (z soi)], mleko zagęszczone  słodzone 4,6% (mleko, cukier), laktoza (z mleka), tłuszcz roślinny (palmowy, kokosowy), spirytus, syrop cukru skarmelizowanego 1%, żółtko jaja w proszku, aromaty naturalne, emulgator: lecytyny (z soi); substancja  utrzymująca  wilgoć:  inwertaza. Czekolada: masa kakaowa minimum 43%.

Produkt zawiera: jaja, mleko, soja.
Produkt może zawierać orzeszki arachidowe, migdały, orzechy laskowe, nasiona sezamu i pszenicę.

Dobre składniki w tym produkcie

Bez dodatku substancji konserwujących Naturalne aromaty Bez barwników
Dobre składniki w tym produkcie
Czy wiesz że
Największa na świecie<br>
<strong>tabliczka<br>czekolady</strong><br>
ważyła 5 ton i 792 kilogramy<br>
– czyli tyle, ile średniej wielkości słoń.

Największa na świecie
tabliczka
czekolady

ważyła 5 ton i 792 kilogramy
– czyli tyle, ile średniej wielkości słoń.

Powszechnie uważa się,<br>
że <strong>orzeszki ziemne</strong><br>
pochodzą z Brazylii.<br>
Pierwsze wzmianki o nich pojawiają się<br>
jednak już w 950 r. n. e. w Afryce.

Powszechnie uważa się,
że orzeszki ziemne
pochodzą z Brazylii.
Pierwsze wzmianki o nich pojawiają się
jednak już w 950 r. n. e. w Afryce.

Statystyczny Polak zjada<br>
<strong>6,3 kilograma</strong><br>
czekolady rocznie.<br>
To połowa tego,<br>
ile spożywają Szwajcarzy.

Statystyczny Polak zjada
6,3 kilograma
czekolady rocznie.
To połowa tego,
ile spożywają Szwajcarzy.

Do produkcji
<br><strong>kilograma<br>
czekolady</strong><br>
potrzebne jest około<br>
<strong>800</strong> ziaren kakaowca.

Do produkcji
kilograma
czekolady

potrzebne jest około
800 ziaren kakaowca.

Z botanicznego punktu widzenia
<strong>orzeszki<br>
arachidowe</strong><br>
nie są orzechami, ale należą<br>
do nasion roślin strączkowych.

Z botanicznego punktu widzenia orzeszki
arachidowe

nie są orzechami, ale należą
do nasion roślin strączkowych.

Nasza strona używa plików ciasteczek (cookies) aby dostarczać usługi na najwyższym poziomie. Zapoznaj się ze zmianami dotyczącymi danych osobowych jakie weszły w życie z dniem 25 maja 2018 r. Więcej znajdziesz w pod tym linkiem.