Idealne połączenie delikatnego jogurtowego nadzienia i przecieru z owoców leśnych, zamknięte w tabliczce wyśmienitej deserowej czekolady.
Czekolada z nadzieniem (48%) jagodowo-jogurtowym.
Oprócz tłuszczu kakaowego czekolada zawiera tłuszcze roślinne.
Składniki: czekolada 52% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (shea), emulgator: lecytyny (z soi)], nadzienie jagodowe 20% [syrop glukozowy, przeciery owocowe 20% (czarna jagoda, malina, truskawka, aronia, jeżyna), cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja zagęszczająca: pektyny, substancja żelująca: agar], tłuszcz roślinny (palmowy), cukier, mleko w proszku odtłuszczone, proszek jogurtowy 3,3% (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), aromat naturalny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Produkt może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy laskowe, migdały, nasiona sezamu, pszenicę i jaja.
Czekolada: masa kakaowa minimum 43%.