Oryginalne połączenie nadzienia o smaku masła orzechowego z kawałkami słonych orzeszków arachidowych i wyśmienitą czekoladą deserową. To produkt bez aromatów i barwników, E 476, z lecytyną z certyfikowanych ziaren soi (bez GMO). Ulubiona czekolada polskich wegan!
Czekolada z nadzieniem (44%) z solonych orzeszków arachidowych.
Oprócz tłuszczu kakaowego czekolada zawiera tłuszcze roślinne.
Składniki: czekolada 56% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (shea), emulgator: lecytyny (z soi)], orzeszki arachidowe solone 18,7% (orzeszki arachidowe 97%, olej słonecznikowy, sól), tłuszcz roślinny (palmowy, kokosowy), maltodekstryna, orzeszki arachidowe 5,2%, glukoza, cukier, sól, emulgator: lecytyny (z soi) .
Produkt może zawierać orzechy, nasiona sezamu, mleko, jaja i pszenicę.
Czekolada: masa kakaowa minimum 43%.