Delikatna mleczna czekolada z dużą zawartością orzeszków archaidowych, rodzynek i galaretek. Tworzona w oparciu o doskonałą recepturę bez barwników, emulgatora E476 czy oleju palmowego. Z lecytyną z certyfikowanych ziaren soi (bez GMO).
Czekolada mleczna z galaretką, orzeszkami arachidowymi i rodzynkami.
Oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Składniki: cukier, mleko w proszku pełne, tłuszcz kakaowy, galaretka 10% (cukier, syrop glukozowy, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja żelująca: agar, koncentraty owocowe – 0,2%: cytrynowy i malinowy, naturalne aromaty), miazga kakaowa, orzeszki arachidowe 9%, rodzynki 9%, tłuszcz roślinny (shea), tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (z soi).
Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 30%, masa mleczna minimum 18%.
Może zawierać orzechy laskowe, migdały, nasiona sezamu, pszenicę i jaja.