FAQ

Dobre produkty

Galaretki i Żelki

Mieszanka Krakowska

Mieszanka Krakowska to smaki orzeźwiającej cytryny, dojrzałej pomarańczy, słodkiej maliny i egzotycznego ananasa. Delikatna czekolada w połączeniu z owocową nutą smakową to rozkosz dla podniebienia. Wybierając Mieszankę Krakowską masz pewność, że sięgasz po najwyższej jakości galaretki bazujące na dobrych składnikach i sokach owocowych.

Skład produktu

Cukier, syrop glukozowy, czekolada 20% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz shea, emulgatory: lecytyny (z soi)),woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja żelująca: agar, soki owocowe 1,2% z zagęszczonych soków owocowych (ananas, cytryna, pomarańcza, malina), naturalne aromaty, Czekolada zawiera: masa kakaowa minimum 43%, Oprócz tłuszczu kakaowego czekolada zawiera tłuszcze roślinne.

Produkt zawiera: soja.
Produkt może zawierać: migdały, jaja, orzechy laskowe, mleko, orzeszki ziemne, sezam, pszenica. 

Co fajnego

bez sztucznych aromatów bez E476 bez syropu glukozowo-fruktozowego bez dodatku substancji konserwujących wyśmienita czekolada Wawel

Dobre składniki w tym produkcie

Naturalne aromaty Bez barwników Soki owocowe Lecytyna z certyfikowanych nasion soi (bez GMO)
Dobre składniki w tym produkcie
Czy wiesz że
Największa na świecie<br>
<strong>tabliczka<br>czekolady</strong><br>
ważyła 5 ton i 792 kilogramy<br>
– czyli tyle, ile średniej wielkości słoń.

Największa na świecie
tabliczka
czekolady

ważyła 5 ton i 792 kilogramy
– czyli tyle, ile średniej wielkości słoń.

Powszechnie uważa się,<br>
że <strong>orzeszki ziemne</strong><br>
pochodzą z Brazylii.<br>
Pierwsze wzmianki o nich pojawiają się<br>
jednak już w 950 r. n. e. w Afryce.

Powszechnie uważa się,
że orzeszki ziemne
pochodzą z Brazylii.
Pierwsze wzmianki o nich pojawiają się
jednak już w 950 r. n. e. w Afryce.

Statystyczny Polak zjada<br>
<strong>6,3 kilograma</strong><br>
czekolady rocznie.<br>
To połowa tego,<br>
ile spożywają Szwajcarzy.

Statystyczny Polak zjada
6,3 kilograma
czekolady rocznie.
To połowa tego,
ile spożywają Szwajcarzy.

Do produkcji
<br><strong>kilograma<br>
czekolady</strong><br>
potrzebne jest około<br>
<strong>800</strong> ziaren kakaowca.

Do produkcji
kilograma
czekolady

potrzebne jest około
800 ziaren kakaowca.

Z botanicznego punktu widzenia
<strong>orzeszki<br>
arachidowe</strong><br>
nie są orzechami, ale należą<br>
do nasion roślin strączkowych.

Z botanicznego punktu widzenia orzeszki
arachidowe

nie są orzechami, ale należą
do nasion roślin strączkowych.

Nasza strona używa plików ciasteczek (cookies) aby dostarczać usługi na najwyższym poziomie. Zapoznaj się ze zmianami dotyczącymi danych osobowych jakie weszły w życie z dniem 25 maja 2018 r. Więcej znajdziesz w pod tym linkiem.