FAQ

Dobre produkty

Linia bez Dodatku Cukru

Wafle o smaku waniliowym

Idealne połączenie kruchego wafelka z dużą ilością doskonałego waniliowego nadzienia. Mimo braku cukru zachowują 100% swojego pysznego smaku. Ta wyjątkowa lekka przekąska jest dostępna w dwóch rozmiarach: 110 g – większa paczka do dzielenia się oraz 30 g – wafelek idealny do torebki, kieszeni czy plecaka.

Skład produktu

Opakowanie 30 g:

Wafle przekładane kremem o smaku waniliowym (74%) bez dodatku cukru.

Składniki: mąka pszenna, tłuszcz palmowy, mleko w proszku odtłuszczone, substancja słodząca: maltitol; serwatka w proszku (z mleka), olej rzepakowy, aromat naturalny, sól, emulgator: lecytyny (z rzepaku); substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu; żółtko jaj w proszku, substancja słodząca: sukraloza. Może zawierać soję, orzeszki arachidowe, orzechy laskowe.

Produkt zawiera substancje słodzące i naturalnie występujące cukry.

Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

Opakowanie 110 g:

Wafle przekładane kremem o smaku waniliowym (67%) bez dodatku cukru.

Składniki: mąka pszenna, tłuszcz palmowy, mleko w proszku odtłuszczone, substancja słodząca: maltitol; serwatka w proszku (z mleka), olej rzepakowy, aromat naturalny, sól, emulgator: lecytyny (z rzepaku); substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu; żółtko jaj w proszku, substancja słodząca: sukraloza. Może zawierać soję, orzeszki arachidowe, orzechy laskowe.

Produkt zawiera substancje słodzące i naturalnie występujące cukry.

Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

Co fajnego

bez barwników bez E476 bez dodatku cukru bez dodatku substancji konserwujących dla diabetyków bez syropu glukozowo-fruktozowego

Dobre składniki w tym produkcie

Naturalne aromaty
Dobre składniki w tym produkcie
Czy wiesz że
Największa na świecie<br>
<strong>tabliczka<br>czekolady</strong><br>
ważyła 5 ton i 792 kilogramy<br>
– czyli tyle, ile średniej wielkości słoń.

Największa na świecie
tabliczka
czekolady

ważyła 5 ton i 792 kilogramy
– czyli tyle, ile średniej wielkości słoń.

Powszechnie uważa się,<br>
że <strong>orzeszki ziemne</strong><br>
pochodzą z Brazylii.<br>
Pierwsze wzmianki o nich pojawiają się<br>
jednak już w 950 r. n. e. w Afryce.

Powszechnie uważa się,
że orzeszki ziemne
pochodzą z Brazylii.
Pierwsze wzmianki o nich pojawiają się
jednak już w 950 r. n. e. w Afryce.

Statystyczny Polak zjada<br>
<strong>6,3 kilograma</strong><br>
czekolady rocznie.<br>
To połowa tego,<br>
ile spożywają Szwajcarzy.

Statystyczny Polak zjada
6,3 kilograma
czekolady rocznie.
To połowa tego,
ile spożywają Szwajcarzy.

Do produkcji
<br><strong>kilograma<br>
czekolady</strong><br>
potrzebne jest około<br>
<strong>800</strong> ziaren kakaowca.

Do produkcji
kilograma
czekolady

potrzebne jest około
800 ziaren kakaowca.

Z botanicznego punktu widzenia
<strong>orzeszki<br>
arachidowe</strong><br>
nie są orzechami, ale należą<br>
do nasion roślin strączkowych.

Z botanicznego punktu widzenia orzeszki
arachidowe

nie są orzechami, ale należą
do nasion roślin strączkowych.

Nasza strona używa plików ciasteczek (cookies) aby dostarczać usługi na najwyższym poziomie. Zapoznaj się ze zmianami dotyczącymi danych osobowych jakie weszły w życie z dniem 25 maja 2018 r. Więcej znajdziesz w pod tym linkiem.